MARKA REKLAMLARINI SAYFANDA YAYINLIYARAK PARA KAZANMAK

29.04.2012 17:10

 

Üye sayısı 250′nin üzerindeki gruplara katılarak, bağlantı paylaşımı ile ayda 500 TL den fazla kazanabilirsiniz.

Günümüzün çoğunu facebookta eğlence amaçlı ya da zaman geçirmek için harcıyoruz . Aslında facebook üzerinden para kazanabileceğinizi biliyor musunuz ?

Facebookta milyonlarca grup var ve her grubun da milyonlarca üyesi bulunmakta. Bu gruplarda her gün birçok paylaşımlar yapılıyor. Aslında her gün yaptığınız bu şeylere devam ederek facebook üzerinden satış ortaklığı sistemi ile para kazanma imkanınız var.

Facebook’tan nasıl para kazanılır ?

İnternetteki bazı ürünlerin satış ortaklığını yaparak faceboo’kta tanıtıp, ürünlerin satışından %50′ye varan oranlarda komisonyon elde edeceksiniz. Mantık çok basit. Başkalarının ürünlerine satış ortağı olacaksınız ve ürünün linklerini facebookta paylaşacaksınız. Dilerseniz binlerce üyesi olan gruplarda paylaşabilir, veya çok büyük grupların yöneticileriyle irtibata geçip küçük reklam ücretleri ile bağlantı paylaşımı yaptırabilirsiniz. Bazen 5-10 tl para verip binlerce kişiye reklam yapıp satışlardan komisyon kazanırsınız.

Bu ürünleri satmak için müşterilerinizi kapı kapı dolaşmanıza lüzum yok. Ayrıca satış ortaklığı yapacağınız ürünlerde hiçbir sorumluluk almıyorsunuz. % 50 komisyon alacağınız bir ürün sattınız diyelim ki 60 TL sattığınız ürün siz bu satış karşılığında 30 TL kazanmış olacaksınız.

Burada sizin yapmanız gereken tek şey verilen satış linklerini facebook gruplarında paylaşarak, müşterileri ürünlerin satıldığı resmi web sitesine yönlendirmek olacak. Bunun karşılığında da her ürün satışından payınıza düşen komisyonu alacaksınız.

Bildiğiniz gibi facebook üzerinde milyonlarca grup var ve bu grupların da milyonlarca üyesi bulunuyor bu da sizin için milyonlarca müşteri anlamına geliyor. Sizin öncelikle satış ortaklığı yapmanız için bir ürüne ihtiyacınız var. Bir ürüne satış ortağı olmak için de affiliate ağına kayıt olmanız gerekir. Bu durumda yapmanız gereken tek şey sadece bu işe başlamak için bir affiliate (satış ortaklığı) ağına üye olmalısınız. Şuanda Türkiyede ortaklık ağları içeirsinde adtriplex.com, xticaret gibi popüler ağlar var. Adtriplex te markafoni ve trendyol gibi bazı ünlü şirketler de satış ortaklığı ile ürünlerini satıyor. Kendinize bir ürün seçtikten sonra size özel bağlantı ile hemen reklam yapmaya başlarsınız.REKLAM ise şuan da en iyi kazandıran ortaklık ağıdır. 40 bine yakın türk satış ortağı bulunuyor. Üyelik için 20 TL isteniyor. Fakat şiddetle önerebileceğim bir satış ortaklığı sitesidir. Bu sistemde üye olmak için bir kez ücret ödersiniz ve üyeliğiniz asla silinmez. Burada dilediğiniz kadar ürüne satış ortaklığı yapma imkanınız vardır.