REKLAM MAİLLERİ OKUYARAK PARA KAZANMAK..

29.04.2012 15:21

Sadece Reklam Mailleri Okuyarak Para Kazanılır mı?

Mail okuyarak para kazanma öyle bilindik bir Network, Mlm veya ona benzer bir sistem değildir. Çok kolay bir şekilde evde ya da iş yerinizde bulunan bir bilgisayar sayesinde sadece size gönderilen reklam e-mail’lerini okuyarak günde 10-15 dolar arasında bir kazanç elde edebilir, biriken kazançlarınız 25 doları geçtiğinde de kullandığınız hesaba aktarma yapabilirsiniz. İnanılmaz kolay bir para kazanma şekli. Küçük bir çocuk bile bu şekilde para kazanabilir.

Okuyacağınız reklam maili sayısı tamamen size bağlı. İnternet başında oturmak için ne kadar vakit ayırırsanız o kadar mail okur ve para kazanırsınız. Okumanız gereken posta sayısında hiçbir kısıtlama, limit v.s bulunmuyor. Ne kadar kaznabileceğinizi hesaplamak için tek yapmanız gereken kendinize bir çalışma planı çıkarmanızdır. Günlük ya da haftalık kaç mail okuyabilirim ne kadar kazanabilirim gibi.


Okuduğunuz Mail Başına 2 – 15$ Arası Kazanç !

Ben bu işi çok severek yapacağınızı düşünüyorum. Çünkü bu iş kendi kontrolünüzde bulunan bir iş. Alan ve satanda kazançlı. Çünkü markalar için reklam yapmanın en ucuz yolu bu.

Sabahları uyanır uyanmaz ilk yaptığınız iş mailinizi açıp kontrol etmek olacak. Posta kutunuzda biriken yüzlerce reklam mailini gördüğünüzde eskiden çok sinirlenirdiniz ama artık tam tersine hem çok sevinecek hem de kazancıma kazanç kattığına şahit olacaksınız. Bu e-mailler sadece gece gelmiyor gün içerisin de gelen mailleri okurken bir yandan da diğer reklam mailleri gelmeye devam ediyor. Gelen her e-mail’in 1 ile 5 dakika arasında değişen bir izleme süresi vardır. Sizin kazancınız da bu sürece göre değişim göstermektedir.

Markaların dünya çapında reklam için ayırdıkları bütçeden sizde faydalanın!

Mail okuyarak kazanma sistemi evden para kazanabilmeniz için yararlanabileceğiniz en iyi fırsat. İster tek başınıza bu işi yapın kendinize harçlık çıkartın, ister tüm aile fertleri ile birlikte yapın aile içi ekonominize ciddi rakamlarda katkılar sağlayın. Bu kaçırılmaz fırsat gerçek bir iş fikri ve aynen anlatıldığı gibi işliyor.

Çeşitli firmalardan reklam mailleri gelecek. Bu mailleri okumaktan başka yapmanız gereken bir şey yok. Ne kadar kazanç elde edebileceğiniz, bu iş için internet başında oturmaya ne kadar vakit ayırabileceğiniz, bir günde ne kadar e-mail okuyabileceğiniz hepsi sizin elinizde.

E-mail adresinize gelen mailler için herhangi bir sınır yoktur. Siz ne kadar isterseniz mail adresinize o kadar mail gelir. Normal bir kullanıcı internet üzerinden bu iş ile günlük 15-20 dolar bir kazanç elde edebilir. Bütün her şeyi ile size bağlı olan harika bir kazanç sistemdir. Size bir program veriliyor. Program dünya çapında olduğu için her yerden her zaman kullanabilirsiniz. Her nerede olursanız olun, ihtiyacınız olan sadece internet ve mail adresi. Hesabınızda biriken kazançları Paypal ve Alertpay sayesinde kendi hesabınıza direk olarak aktarım yapabilirsiniz. Ayrıca sizin isteğinize göre ödemeleriniz çek ile de alabilirsiniz.

Mail Okuyarak Kazan Sistemi Nasıl Çalışıyor?

Önce mail sitelerine üye olmanız gerekiyor. Ankette olduğu gibi bir şirketler listesine ihtiyacınız olacak. Fakat sadece sitelerin listesini bulmak ilk etapta sizin için yeterli olmayabilir. Bir çok site ingilizce olduğu için bu işten anlayan birinden destek alsanız iyi olur. Ayrıca tek tek site bulup uğraşmak biraz zaman kaybettirir. Bu işle uzun zamandır uğraşan bir kişi var hem eğitim veriyor hemde bu zamana kadar para kazandığı sitelerin bir listesini oluşturmuş. güvenlir listeleri size verecegim.

Bir e-kitap. Bu kitap içerisinde işinize yaracak çok sayıda mail sitesinin adresleri yer almaktadır. Bütün işiniz bir mail adresi açmak ve bu mail adresi ile kitap içerisinde bulunan sitelere üye olmak. Bütün yapmanız gerekenler bu kadar. Gerisi mail adresinizi kontrol etmeye kalıyor. Siz bu işi yaparken en önemli unsurunuz ise zamanınızdır. Çünkü zaman sizin işinize yaptığınız tek yatırımdır.

Mail Okuyarak Kazanma Sitelerine Üye Olurken Ücret Ödenmez

Büyük firmaların, dünya çapında reklam için ayırdıkları bütçeden sizde faydalanacaksınız! Firmaların dünya çapında tanınması ve pazarlama yapabilmesi için geliştirilen bu reklam sistemi sayesinde artık siz de oturduğunuz yerden bol kazançlar elde edeceksiniz. Hem de bu firmalardan hiçbir şekilde alışveriş yapma zorunluluğunuz olmadan. Ödemelerinizi dilerseniz Paypal dilerseniz Alertpay ile alabileceksiniz. Bu ödeme seçeneklerini istemiyorsanız çek ile de ödeme almanız mümkün. Çek ile ödeme almanız durumunda çekinizi bozdururken bankaye küçük bir komisyon ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Günlük kazançlarınızı biriktirip kazançlarınızın hepsini hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Bunun için tek yapmanız gereken ise her gün mailinize gelen e-postaları okumak. Bu mailleri dilerseniz hobiniz olan bir konuda seçin hem iş yapın hem de eğlenin, dilerseniz merak ettikleriniz konusunda seçin genel bilgilerinizi arttırın. Bu işe başladığınız zaman kesinlikle başka hiçbir yere hiçbir ücret ödemezsiniz. Ayrıca para kazanmak için haftalarca da beklemek zorunda kalmadan
okuyarak kazan kitabı ile profesyonel olarak iş başı yapabilirsiniz. Gelen maillerin boyutlarını belirlemek de sizin elinizde. İster az kazandıran çok mail okuyun, isterseniz çok kazandıran daha az mail okuyun, isterseniz vaktinize göre her türlü mailleri okuyun. Bütün bu düzeni ayarlamak size bağlı!

  • Mail okuyarak kazan işine başlamak için bir mail adresi edinin ve reklam maillerinin bu adrese gelmesini sağlayın. Mailinizin sunucusu hiç önemli değil. Mynet, Gmail, Hotmail veya bir başka sunucu…
  • Her gün size gelen mailleri istediğiniz süre kadar okuyun. (fiyat dakika uzunluğuna göre belirlenmektedir. 1-5 dakika arası)
  • Kazançlarınızın tamamını her gün biriktirin Paypal ve Alertpay ile kendi hesabınıza otomatik olarak aktarın.


Verilen e-kitap içerisinde Paypal ve Alertpay daha detaylı bir şekilde anlatılmaktadır. Bol kazançlar.