soğanla gelen güzellik

18.04.2012 21:52

 

soğanla akne tedavisi

 

 

Cilt problemlerinden olan ve özellikle gençlerin korkulu rüyası haline gelen aknelerden kurtulmak isteyenleri aşağıdaki kür tavsiyesini okumaya davet ediyoruz. Akneler veya halk arasında bilinen adıyla siyah noktalara tıpta komedon adı verildiğini belirten Prof. Dr. Ahmet Maranki aşağıdaki bitkisel kür ile tedavinin mümkün olduğunu söyledi.

Aknelere bitkisel tedavi formulü

Prof. Dr. Ahmet Maranki; katıldığı bir televizyon programında bitkilerle akneli ciltlerin tedavi edileceğini ve çok faydalı olan aşağıdaki kür ile akneli ciltlerin gençler için bir çile olmaktan çıkacağını belirtti.

Malzemeler:

Soğan

Ilık içme suyu

 

Hazırlanması ve Kullanılması:

Öncelikle evimizde bulunan kuru soğanlardan orta boy olan bir adet alıyoruz. Bu soğanı elimizle üstüne vurmak suretiyle eziyoruz (kuru fasulyenin yanında kırdığımız soğan şeklinde). Kapaklı olan 2 litrelik bir sürahinin içine ezdiğimiz bu soğanı kabuklarıyla birlikte koyduktan sonra sürahinin geri kalan kısmını ılık içme suyu ile doldurduktan sonra 1 gece bekletiyoruz. Bekleme süresi tamamlandıktan sonra 10 gün boyunca günde 1 bardak olmak üzere aralıksız kullanıp 10. Günün ardından kullanmayı bırakın. Bu kürün kullanım süresi 10 gündür. 10 günün üzerine çıkılmaması gerekmektedir. Şifa bulmanız ve aknelerinizden kurtulmanız dileklerimle!